-->
اخبار

آخر الأخبار

اخبار
اخبار
جاري التحميل ...
اخبار

Swiss chocolate cake

                                  *Swiss chocolate cake*
        *Ingredients
&-125 x grams of sugar
&-70 x grams of flour
&-30 x grams of cocoa
&-5 x Number of egg yolks
&-4 x Egg count (whites only)
&-3 x full fat milk cup
&-1 x Paco Cream
&-1 x pinch of salt

                  &&&&&&&&&&&&&&&
Steps
&- Mix the flour with cocoa well.
&-Whisk the egg yolk with half the amount of sugar.
&-In another bowl
&-Then add the rest of the sugar
&-Add the flour mixture to the egg yolks gradually
&-Then add the egg white mixture to the egg yolk mixture gradually and stirring gently.
&-Pour the mixture into a rectangular tray
&-Place the tray in the oven at 180 ° C for 20 minutes or until cooked.
&-Lower the cake on the paper and leave
&-Whisk the DreamWeb cream with yogurt and spread over two-thirds of the cake.
&-Roll the cake into a Swissrole.
&-Decorate the mold with a little cream or strawberry and serve it as easy and quick

                           * Balhna and Shifa*

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

ابلي عرب